0751.345.310

tractări auto Iasi

 ➨ Tractări Auto Iași .

 ➨ Intervenție Imediată.

 ➨ Disponibilitate NON STOP.

 ➨ Transportăm și pasagerii.

 ➨ Firmă Autorizată.

 ➨ Servicii profesionale .

 ➨ Vehiculul tractat dispune de asigurare CMR pe durata transportului.

➨ Firmă de încredere , din 2010 , autorizată, efectuăm servicii de Tractări Auto și transport pe platforme pentru autoturisme , SUV-uri , autoutilitare ( dube , prelate , etc ) , utilaje în Iași cât și național.

Asistență Rutieră Iași

Asistență Rutieră Iași

Asistență Rutieră Iași * 24 de ore din 24, 7 zile din 7 iți oferim cele mai performante și rapide servicii în Iași și zonele limitrofe .

Asistență Rutieră Iași
Asistență Rutieră Iași.

Indiferent de problemele pe care le intampinați la deplasarea cu autovehiculul Dvs. Intervenim cu promtitudine indiferent de vreme, oră sau ziua în care ne solicitați.

Asistență Rutieră Iași Non Stop
Asistență Rutieră Iași Non Stop.

Serviciul nostru de asistență rutieră este disponibil Non Stop. Deținem doar autospeciale performante care ne permit să vă oferim servicii de transport auto, transport utilaje, tractări pentru o gama variată de autovehicule.

Transportăm ( in Iași sau național ) autoturisme defecte/avariate , dar și pasagerii acestora.
Transportăm ( in Iași sau național ) autoturisme defecte/avariate , dar și pasagerii acestora.
Transportăm ( in Iași sau național ) autoutilitare defecte/avariate , dar și pasagerii acestora.
Transportăm ( in Iași sau național ) autoutilitare defecte/avariate , dar și pasagerii acestora.

Prin calitatea serviciilor oferite, seriozitate și promtitudinea cu care intervenim. Am reușit să ne impunem în domeniul asistenței rutiere din Iași dar și la nivel național.

Vă garantăm servicii de înaltă calitate la costuri minime pentru dumneavoastră.

Indiferent de situație; condiții meteo nefavorabile, carosabil alunecos, etc. Suntem pregătiți în orice moment să venim în ajutorul dumneavoastră. Având experiență în domeniul asistenței rutiere, suntem caracterizați ca fiind specialiști în acest domeniu.

Principala noastră calitate este promptitudinea și calitatea serviciilor oferite către dumneavoastră. Dar și experiența pe care o avem, calități ce ne-au făcut remarcați. Ne-au adus numeroase contracte de-a lungul activității noastre in Tractări Auto Iași pe platformă auto Iași .

Firmă de încredere , din 2010 , autorizată ARR, efectuăm servicii de Tractări Auto Iași  si transport pe platformă auto Iași pentru autoturisme , SUV-uri , autoutilitare ( dube , prelate , etc ) , utilaje în Iași cât și național , asistență rutieră Iași . Tractări Iași – Un serviciu autorizat , disponibil Non Stop, ieftin și cu intervenție imediata !