TRACTARI AUTO IASI – SERVICII

Tractari auto Iasi , Roman , Pascani si toata tara . NON STOP !

NON STOP , Ieftin , Rapid !

Putem tracta și  transporta :

 • Tractari Autoturisme.
 • Tractari Motociclete.
 • Tractari Utilaje.
 • Tractari Ambarca­țiuni.
 • Orice alte masini până în 3,5 tone.

 

 • Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu autoplatforma specializata in Iasi, tara si strainatate .
 • Dispunem de mai multe autospeciale simultan.
 • Dispunem de rapiditate in transport putand transporta 2 autovehicule simultan cu platforma separata.
 • Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama completa de servicii de tractari.
 • Colaboram cu firme de asigurari.
 • Incarcarea / descarcarea autovehiculului  in conditii de siguranta
 • Identificarea unui service auto specializat agreat de dumneavoastra  in vederea programarii pentru reparatii.
 • Tractarea autovehiculului la destinatie (politie, service sau garaj)
 • Fotografierea autovehiculelor avariate la locul accidentului.
 • Asistenta la intocmirea actelor prevazute de lege.
 • Transportul persoanelor din autovehiculul avariat la destinatie
 • Autoturism in regim rent-a-car in vederea continuarii calatoriei.

 

 

Telefoane:   Orange       0751 345 310

                       Cosmote   0761 523 590

                       Vodafone 0728 468 686

E-mail:         contact@tractat.ro

Iași, Șos. Păcurari nr. 59, România

 

Tractat.ro va ofera servicii auto complete: tractari auto Iasi si asistenta rutiera, service auto. Tarife minime pentru tractari auto Iasi  sau tractari auto in imprejurimi : tractari auto Roman , Pascani , Targu Frumos , Baucau cat si in tara. Program NON STOP si Interventie rapida indiferent de locatie!

Compania noastra ofera tractari auto Iasi ieftin pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie. Un singur telefon este suficient si vom ajunge la locatia mentionata de tine in cel mai scurt timp. Imbunatatim si diversificam constant calitatea noastra de servicii. Prestam servicii oriunde in Iasi sau Pascani , Roman , dar si in tara sau chiar in strainatate. Ne vom adapta imediat cerintelor clientului. Pe langa serviciile complete de tractari auto in Iasi si in restul tarii prestam si transporturi auto si asistenta rutiera Iasi , personalizate, intern si international, chiar si consiliere si asistenta telefonica, parcari sau depanari.

tractari auto iasi

tractari iasi

Cu o experienta vasta in domeniul asistentei rutiere si al tractarilor auto, compania noastra si-a consolidat treptat o imagine pozitiva printre clientii care au aplecat cu incredere la seviciile noastre datorita preturilor mici, dar si datorita serviciilor ireprosabile, executate prompt. Indiferent de ora, puteti apela cu incredere la compania noastra pentru tractari auto, servicii pe care le oferim non-stop.

Detinem si un dispecerat non stop, fiind pregatiti oricand pentru a primi comanda dvs si pentru a interveni in timp ultil. Ne puteti contacta la numarul afisat sau puteti sa trimiteti un sms si va contactam noi, dupa care lasati totul in grija noastra. Problema dvs va fi sigur rezolvata in timp util de catre specialistii nostri.

Personalul nostru este format numai din specialisti in domeniu, gata pentru a raspunde oricaror cerinte cu privire la tractari auto, transporturi auto sau asistenta/consiliere. Membrii echipei noastre va vor asigura serivicii la nivel profesionist. Flota noastra de masini este in continua dezvoltare si imbunatarire, avand optiuni pentru a satisface gusturile oricarui client. In vederea perfectionarii si a dezvoltarii am achizitionat remorci si autoplatforme noi si performante, echipamentele au fost modernizate iar odata cu diversificarea locatiile de prestare a serviciilor au fost extinse.

Incercand sa acoperirim o gama de servicii cat mai larga, calitativa dar si conforma normelor europene compania noastra se implica constant in dezvoltarea de proiecte si stabilirea de legaturi cu alte companii de transport auto sau societati comerciale care au ca domeniu de activitate comertul de piese sau componente auto, asigurari, leasing sau despagubiri.

Tractari auto Iasi , Roman , Pascani si in tara. Va Oferim servicii de tractare auto ieftina si prompta folosind remorci si autoplatforme specializate,pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat, autoutilitar sau utilaj agricol. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra.

Disponibilitate NON STOP 7 zile din 7, 24 de ore din 24, personalul nostru este la dispozitia dumneavoastra cu intreaga flota de transport. Ne puteti contactata acum, indiferent de situatia, ora sau locatie, specialistii nostri vor rezolva in cel mai scurt timp si vor face fata oricaror situatii care pot interveni!