TRACTARI AUTO IASI – Preturi mici

Tractari auto Iasi , Roman , Pascani si toata tara . NON STOP !

Tractari auto Iasi — Incepand de la 60 lei . Pretul creste odata cu complexitatea operatiunii de tractare ( masini cu avarii grave la sistemul de rulare  , directie / care nu se pot deplasa pe roti / roti rupte / lipsa / rasturnate …etc ) .

 

Tractari auto Intern ( in RO ) – Preturile sunt negociabile , si se calculeaza in functie de distanta si greutatea masinii .  Acestea incep de la 1 leu / km .. si cresc pentru autocamioane , utilaje agricole grele ..etc..

 

Tractari auto International – De la 0.5 eur / km .

 

Remorcari Auto | Tractari Auto | Asistenta Rutiera

Efectuam o gama variata de servicii: tractari auto, remorcari auto, asistenta rutiera, transport marfa si transport mobila.
Apelul dumneavoastra constituie o prioritate pentru noi. Raspundem oricarei solicitari pentru tractari auto sau pentru asistenta rutiera. Indiferent de ora, de locul in care va aflati, de conditiile meteo sau starea carosabilului suntem intotdeauna pregatiti sa va ajutam.

Tractari Auto NON STOP | Remorcari Auto NON STOP | Asistenta Rutiera NON STOP

 

Asistenta Rutiera Iasi

Ai ramas in pana?

asistenta rutiera iasi

Asistenta rutiera iasi non stop

 

Te putem tracta rapid si ieftin pana la cel mai apropiat service.

Ai probleme cu motorul?

Suntem pregatiti NON-STOP sa intervenim rapid in toata tara. Personalul nostru calificat te poate indruma spre service-ul potrivit nevoilor tale.

Noi suntem solutia perfecta

Oricare ar fi problema ta, iti garantam ca avem o solutie. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul mare de platforme ne recomanda drept solutia problemelor tale in trafic.

tractari auto iasi

tractari iasi non stop

 

Garantam servicii de cea mai buna calitate. Fara a face rabat de la calitateoferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra. Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Iasi.

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul uniunii europene la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Va asiguram ca vom reusi de fiecare data sa va oferim un tarif corect, in functie de distanta si tipul vehiculului pe care doriti sa-l transportati. In Iasi pretul nostru porneste de la 60 de lei.

Va stam la dispozitie 24 de ore din 24 la numarul de telefon 0751 345 310 . Veti fi tratati cu respect si profesionalism, de fiecare data.